blizniak53 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Renia dostała nowe klocuszki z przodu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos18 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Nowe wycieraczki , plyn do spryskiwaczy na fula oraz nowe tarcze na przod :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 umyłem dziś brum brumka :) myamiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Wymienione tarcze, klocki, łożyska z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Wyczyściłem hamulce z przodu, zmieniłem gumy na drążku stabilizatora, dobrałem się do zbiorniczka spryskiwaczy. Zostawiłem ją na podnosniku bo juz nie było siły żeby złozyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Zdemontowałem kierownicę i zaniosłem do obszycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Wunderbauma czarnego zawiesiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Coupetę złozyłem po czorajszym, wyczysciłem w środku, umyłem. Wyglada jakby na handel była przeznaczona :shock: Scenic: wyczyszczone styki w tylnych lampach, a kontrolka mgielnych nadal się zaświeca :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 udało mi się zamontować pół kieszeń do radia i w końcu przestało radio się ruszać :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Wlałem płyn do spryskiwaczy i wyregulowałem je. Teraz pryskają tak jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lpshinoda Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 założyłem nowe węże od nagrzewnicy, wymieniłem świece na nowe, naprawiłem niedziałający wentylator chłodnicy, układ chłodzenia zalałem nowym borygo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wag Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Przed chwilą skończyłem wymieniać klocki hamulcowe, płyn ham. i na koniec odpowietrzanie. Ciężko było ale już jest po wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 wymieniony olej, filtr oleju, filtr powietrza, a jutro łożysko tylne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldec Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Właściwie wczoraj po 3 godz. walce z sworzniem wymieniłem amorki tylne ,kto wymyślił to mocowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi