bronius Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 letnie założyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1238 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Umyłem, wymieniłem olej, filtr powietrza, paliwa i kabinowy, naprawiłem mocowanie tapicerki, zamalowałem odpryski od kamieni, dopompowałem opony, wyrzuciłem paskudne kołpaki, odświeżyłem klimę...ufff na koniec spiłem browarka i byłem z siebie dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lomak Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 -Wymiana żarówek mijania i postojowych na takie które dają czystą biel. -Wymiana żarówek oświetlenia panelu ogrzewania oraz zegarka. -Wymiana przednich tarcz i klocków hamulcowych na nowe. -Przegląd i konserwacja tylnych hamulców. -Wymiana sworzni wahaczy. -Naprawa siłownika centralnego zamka tylnych drzwi. -Odkurzanie. Na dzisiaj mam dość ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kz1112 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Założyłem letnie buciki - zaraz lepiej na alumach wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Wymiana żaróweczki i odkurzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Zmierzyłem napięcie na klemach akumulatora, po odstaniu autka przez ok 2 godziny... Wynik to 12.9V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jars Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 odebrałem od mechanika po wymianie rozrządu (jakoś teraz lepiej się zbiera albo tylko mi się wydaje :-P ) i nareszcie nakleiłem naklejkę forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 oczywiście umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Zarzuciłem letnie koła oczywiście po uprzednim wyważeniu Autko na aluskach o wiele ładniej wygląda :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Założone alusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 umyłem gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Wymienione kółka, na całkiem nowe i letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 CareK, Już z samego rana Wyskrobałem boczne szybki bo przedniej NIGDY :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi