wojtas0305 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 wymiana oleju + filtry oleju i powietrza. został jeszcze do wymiany paliwa dziś nie mieli w warsztacie a mi się nie chciało czekać bo może jeszcze pojeździć spokojnie. a no i umyta ofc niestety podczas mycia zauważyłem smutną niespodziankę że dostałem tuż nad przednią szybą kamieniem czy innym syfem i niestety ruda i ogólnie parszywie. lakiernik mnie czeka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Umyta moja Meggi. Zaraz koloru dostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jars Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Wymieniony filtr powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zakończyłem rozpoczętą we wtorek blacharkę coupety :) Już jeździ, ale zostało trochę pierdółek do założenia, no i czyszczenie wnętrza bo jest białe od pyłu. Fotorelacja wkrótce 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Wczoraj z ojcem wymieniliśmy gumy stabilizatora przy kole, a dzisiaj wymiana tych w głębi zawieszenia... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm00 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 dziś wypolerowałem lakier :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Wymienione pióro (gumka) tylnej wycieraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Megi przelecona została przez polerke, odpicowana, jutro zajmuje się wnętrzem... ;-) Ludzie patrzeli po drodze do domu, tak - :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Zamontowane audio i parę innych pierdółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Coupeta wyczyszczona na błysk z zewnątrz i wewnątrz 8-) Scenic dostał po jednej żarówie H7 i postojówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Popatrzyłem i zrobiłem zdjęcie... :) Co wy na to.? :shock: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 zrobiona gumka w pompce spryskiwacza i teraz pięknieeeeee psika ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Meganka została sprawdzona pod kątem zawieszenia, brak uwag :) niestety dalej nie wiem co mi może pukać w tym aucie :evil: Schowane do garażu, a przed tym sprawdzona łapa silnika czy sie nie poluzowała. Jutro będzie czyszczenie nadkoli myjka ciśnieniowa i malowanie zacisków wraz z bębnami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość killero Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Wymiana przednich wycieraczek na płaskie 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Wymyłem tylne nadkola, pomalowałem bębny i wyczyściłem alu z tyłu. Jutro albo w piątek powtarzam czynność tylko że z przodu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi