Misha Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Wyczyszczona przepustnica, naprawiona aluminiowa izolacja wydechu która odpadła od śrub mocujących:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 wczoraj zakupiłam czyszczące ściereczki do samochodów z Biedronki do kokpitu i elementów plastikowych...co tam 5zł za 36 szt. Wyczyszczone elementy na 5 a zapach już 2 dzień się utrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Te ściereczki z Biedrony sa super, polecam. Niedawno otworzyłem kolejną paczkę- doskonale spełniają swoje zadanie. Dzisiaj coupeta wyczyszczona i umyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Pięknie odkurzyłem kupiłem nowiutki zapach :-) . Zapach się Żonie nie spodobał i trafił do śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Megi dostała nowiuśką przepływkę :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Megi odwiedziła myjnię i wzięła kąpiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikuta Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 megi odwiedziła Servis Renault (235 zł mniej w portfelu za żarówkę,jej wymiane i znalezienie problemu z zanikiem napięcia do lewego światła) ale teraz widzi na oba oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yupikayey Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 W zasadzie było to wczoraj. Nalałem paliwo Vpower 95 zamiast zwykłej 95 na Shellu. A to dlatego, że im zabrakło tańszego paliwa i sprzedawali "lepsze" w tej samej cenie co zwykła 95!! [ Dodano: 2010-07-08, 22:28 ] Jak zwykle wymiana żarówki. Żarówki kupuję już hurtem, po 10szt. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 wymieniłem środkowy tłumik na nowy . ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Nowa szyba czołowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Podłączona do Clipa. Wszystko gra, żadnych problemów i błędów. :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 co by kilku postów nie robić po kolei, toż to karalne tak samo jak zakaz parkowania.. mniej więcej w kolejności, w przeciągu miesiąca: 1.olej + filtry 2. świece (koniec kombinowania, kupiłem sobie odpowiedni klucz) 3. cewka 4.tłumik środkowy + obejmy 5.obejmy ponownie... różne rzeczy z gleby wystają na różnych wysokościach :evil: 6.tylna wycieraczka- komplet ramię + gumka 7. podnośnik elektryczny szyby LP 8-) jeeeaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 W końcu znalazłem troszku czasu i wyczyściłem pięknie wnętrze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 no racja, pawel.. 8. czyszczenie tapicerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Zrobiłem amortyzator. Nastała błoga cisza 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi