meganecoupe02 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Kupiłem fotel z podłokietnikiem hurra !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Wymieniłem własnoręcznie olej i wszystkie filtry. Kolejne 20000 km minęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Wymienione trzecie światło stopu, zrobione podświetlenie tablicy rejestracyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Wymieniłem kaseciaka na radyjko z CD/MP3/USB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 A ja z powrotem do kaseciaka wróciłem, niestety tamte radyjko się pospołu ale na szczęście jest gwarancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Wkręciłem 140tysiąc km 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ja umyłem, nałożyłem dressingi i ustawiłem w super dla mnie miejscu na podwórzu... No i aktualnie wróciłem z dołu, gdzie podziwiałem wielkie deszczowe krople na dachu, po wosku collinite 915. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Ja dziś posiedziałem troszkę w garażu i zrobiłem: - uszczelniłem tłumik, - podwiesiłem osłonkę pod silnikiem (nie wiem do czego ona jest :?) - odetkałem kanaliki odpływowe od szyberdachu, rozbierając przy tym cały bagażnik do gołej blachy ^ ^ - wymieniłem radyjko na Panasonic (mimo że jest starszej daty, gra 100x lepiej niż moje poprzednie chińskie no-name) - odetkałem spryskiwacze szyby przedniej - przykleiłem plastik przy guziku otwierania szyb w prawych drzwiach - nasmarowałem i ustawiłem silniczek i prowadnice w szyberdachu - obecnie samochodzik się wietrzy i może niedługo zabiorę się za kąpiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Umyłem, odkurzyłem, wypucowałem plastiki. Zmieniłem fotelik juniora na następny rozmiar. Autko pachnie i błyszczy, a Błażej na nowo odkrywa świat z perspektywy samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Kupiłem rozdzielacz do gniazda zapalniczki i nowy zasilacz do nawigacji. Nowy zasilacz nie sieje i w końcu można normalnie jeździć z CB. Zatankowałem do pełna LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Wymieniony pasek akcesoriów w coupe, zamiana kół, przy okazji szorowanie felg i wypłukanie nadkoli. Obie fury umyte. Koła zmienione, bo coupetą dojeżdżam do pracy po strasznej drodze i w obawie przed pogubieniem pasażerów na dolach, wybrałem mniejsze zło, czyli wysokie gumiaki niż wygląd Teraz mama będzie się lansować na 17stkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 meganecoupe02, dziwnie tak wygląda na tych kółeczkach, jakieś takie małe :-P Meganka wypucowana, odkurzona, stoi w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Odkurzyłem dywaniki welurowe z wnętrza, teraz to nawet ziarnka piasku na nich nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zatankowałem do pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zrobiłem interesik i kupiłem 4 oponki Michelin Energy Saver akurat na przyszły sezon . Kilka stówek zostało w kapsie będzie na inne pierdoły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi