Megi98 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 dostała nowy zapach waniliowy z biedronki ambi pura czy jakieś innej firmy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zakupiłem nową antenę do radia razem z podstawą. Koszt w salonie PEUGEOT-a: - podstawa 9,32 - antena 90 cm 10,54 (Idealnie pasuje z "Puga" 107) Jutro montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misha Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Wymiana postojówki, zaizolowanie przeciętego przewodu od czujnika ABSu przy przednim kole, montaż czujnika cofania, poprawa dolnej osłony silnika bo wisiała:P Bez kanału ciężko by było.. ale w końcu udało się wszystko ładnie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Wymiana filterków gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganescenic98 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 A ja dzisiaj wymieniłem kaseciaka na radio sony ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Odkupiłem ją od ojca Do czasu zakupu nowego autka dla mamy jeszcze trochę nią pojeździ, ale już wkrótce będzie użytkowana tylko przeze mnie 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Odkurzona, pomalowane wycieraczki :-P Jutro porządne mycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Kupiłem: - Żarówki h7 oraz h1 farenheit - Filtr powietrza - Filtr przeciwpyłkowy - Tylną poduchę silnika Teraz tylko czekać, aż tata przyjedzie Megi z pracy i zabieram się za wymianę tego co kupiłem dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Wygłuszyłem drzwi przednie Konstrukcja drzwi jest niechętnie nastawiona na wygłuszanie, ale myślę że wykonałem zadanie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 dzisiaj odebrałem od mechanika.. Wymienione kompletne zawieszenie przód+tył, wymienione półośki z przegubami. Wyczyściłem środek, posprzątałem bagażnik. Deszcz troszkę obmył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allien18 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 wymieniłem sworznie wahacza i silentbloki, jutro geometria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Włożyłem do bagażnika subwoofer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zreanimowałem mechanikę wycieraczki tylnej, która bezczelnie padła gdy była najbardziej potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 zalana za 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Poodkurzałem, wyrzuciłem stare niepotrzebne rzeczy.. Zmieniłem radio Zrobiłem SESJE.. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi