BodzioDPL Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 zalany za 100zł ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 zatankowałem LPG do pełna , benzynki do połowy ,i ostroprzegoniłem auto po torze w Koszalinie wyczyściłem Czujnik Położenia Wału i co warto było mnie posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Cóż weekend pełen prac i tak: Nowa uszczelka na pokrywie zaworów. Alternator wyciągnięty i oddany na regeneracje (łożyska, szczotki, pierścienie, sprawdzenie przebicia i stanu diod). Pozbyłem się uciążliwego bicia lewego tylnego koła masakra przy 80 -110km/h Wymiana lewej tylnej felgi. Wymiana bębnów hamulcowych, linek, szczęk, cylinderków, przeczyszczenie układu hamulcowego. Wymiana oleju w skrzyni begów + guma na prawej pół osi (wewnętrzna). I auto holowano do blacharza aby ocenił co do roboty z tego co widać jak się zamknie w 1100zł ze wszystkim to na zimę auto przygotowane. Pozostaje zamontować alternator i ze 3 lata pojeździć i przerzucić się na coś większego z rodziny Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Wyczyściłem i wyprałem bagażnik oraz kupiłem alufelgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Z rana zatankowany do pełna (rezerwa się świeciła) a teraz odstawiony do umycia, zaraz idę odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Kupiłem rozrząd, w piątek lub sobotę oddaję do sąsiada na warsztat, żeby go wymienił, przy okazji wszystkie filtry, oleje itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Zamontowałem lusterko fotoelektrochromatycze. A i przykleiłem klubową naklejkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Renatka dostała komplet nowych opon i poduszeczke w kolorze nadwozia na tylną kanape :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Odwiedziłem myjnię, chociaż patrząc teraz na pogodę zaczynam się zastanawiać czemu tak późno to zrobiłem :cry: Naprawiłem podświetlenie regulacji wysokości świateł, kolejna żarówka wymieniona na ledy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Małe myju dla Megi... ale i tak trzeba jeszcze wypucować. Nowe świeczki, kontrola krokowca (czysty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Wymiana oleju i filtra + nowy odświeżacz powietrza o zapachu leśnym :) Elf 10W40 z filtrem oleju i wymianą wyszedł taniej niż kupno samego oleju w markecie. Jednak nie zawsze się opłaca robić zakupy w marketach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Zrobiłem przegląd ;-) i założyłem głośniki z tyłu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loozack Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Ja powiem/napiszę krótko: Kupiłem. To moje pierwsze Renault i mam nadzieję że będzie mi dobrze służyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Nic. Nic nie zrobiłem. Aż wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Umyłem GT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi