theeye7777 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Wyczyściłem czujnik temperatury, umyłem i posprzątałem wnętrze. Wreszcie czysto w środku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Oskrobałem rano ze szronu i zarządziłem na popołudnie porządki w garażu, znaczy się cała rodzina szykuje miejsce dla Jaśniepana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ponieważ od 3 nocek z rzędu odnotowałem temperaturę -4, wypompowałem ze zbiorniczków spryskiwaczy płyn letni, zmieszałem go z zimowym 50/50 i zalałem na nowo. Zbadałem właściwość płynu chłodniczego - do -25, niech zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Wczoraj umyłem o 20:00 autko (rano trzeba było poprawić), oczywiście skrobanie szyb dzisiaj również się odbyło... Po połudiu otrzyma zestaw zimowy czyli wycieraczki gumowe + skrobaczkę :) w weekend jak temp się nie będą zmieniać przyjdzie czas na zimówki a no i do pełna było 250zł mnie w portfelu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko009 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Odkurzony, wyczyszczony, umyty i nawoskowany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 dzisiaj zmieniłem oponki w Megi na zimowe. Dodatkowo zatankowałem do pełna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 A ja umyłem i zatankowałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Garaż uporządkowany, więc spokojnie mogę obwieścić kolejny szczegół przybliżający nas do zimy: Jaśniepan i nieJaśniepan juz razem nocują w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 zakupiłem akumulator do szczeniaka :) teraz zima niegroźna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dolałem zimowego koncentratu do letniego płynu w autku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Przedłużyłem jej życie o rok (zrobiłem przegląd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 założyłem ramki "megane.com.pl" po tablice w GT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misha Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Wymieniłem filtr paliwa na nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toxai Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Kupiłem nowy akumulator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Zalałem zimowy płyn do szybek i umyłem, coś czuję, że to ostatnie własnoręczne mycie w tym roku. Jak kurier znowu nie odstawi numeru to jutro powinny być zimówki i będzie ubieranie na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi