Arczi92 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Kupiłem nową taśmę do airbagu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Założyłem zimówki i oceniłem stan tarcz hamulcowych i klocków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Zauważyłem wyciek z tylnego bębna, cylinderek pewnie dokonał żywota. Kopnąłem w koło i poszedłem dalej :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Kopnąłem w koło Nie pogniotła Ci się felga? :) :) Ja dziś tylko umówiłem się z mechaniorem na naprawę zawieszenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Kupiłem dywaniki gumowe (były welurowe) I koła zimowe dostały nowe kołpaki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 a ja dzisiaj kupiłem bardzo fajny organizer na klamoty do bagażnika. Przyczepiany na rzepy, całkiem pojemny. Teraz graty typu skrobaczka, narzędzia itp. się nie walają przy zakrętach :) a kosztowała całe 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Zdjąłem alu, na stalówki założyłem zimówki Uniroyall. Dziś będzie mycie i nałożę na blachy coś do konserwacji lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 nowy zapach + umycie silnika (teraz będzie wypatrywać czy nie ma jakiś wycieków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Założyłem opony zimowe.Teraz może padać śnieg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Zalana za 200zł :) , jutro montaż nowej tasiemki airbagu, w sobotę jadę wykasować błędy, a w poniedziałek nowe oponki zimowe za 600zł, troszku wydatków mi przyszło :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Dostała nowe świece żarowe(NGK),jutro wymontowanie i sprawdzenie rozrusznika :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 kupiłem paste do czarnego plastiku- jutro pastuje listwy, zalane za 120 i wlałem zimowy płyn do spryskiwaczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Założona nowa taśma do airbagu wraz z nowym przełącznikiem świateł :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Zakupiłem i uzupełniłem płyn w spryskiwaczach. I przy okazji padła mi pompka. :) Będzie teraz go spuścić i naprawić pompkę. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 odebrana od fachowca=konserwacja podwozia;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi