meganecoupe02 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Sholowałem Clio z trasy, gdzie postanowiło odmówić posłuszeństwa. Oczywiście jechało, ale w silniku pojawiły się stuki jakby ktoś młotkiem naparzał w silnik. Albo panewka, albo zawieszony zawór :-/ Po 17 latach Renówka odmówiła posłuszeństwa - nigdy więcej francuza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Odkurzyłem w środku, trochę środka odświeżającego (bez kryptoreklamy) na tapicerkę i fotele skórzane, a no i na gumowane wycieraczki i opony zimowe oraz plastikowe osłony błotników i drzwi, RX4 się należy, umyty, nalany zimowy płyn do spryskiwaczy ze środkiem myjącym, a na koniec przesmarowałem i obruszałem wszystkie wkładki zamków drzwi, co by nie zapomniały, że istnieje nie tylko pilot, (środek anty-zamarzający na bazie olejku grafitowego). Do zimy gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Wywaliłem smieci z bagaznika, oraz wymieniłem maty grzewcze na luterkach:) Jak na złość dzis nie było z rana przymrozku więc nie wiem czy działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Tata zakupił amortyzatory na tył, wieczorem będę je wymieniał u kolegi w garażu... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 dolałem płynu do układu chłodzenia i sprawdziłem olej w silniku i skrzyni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 umyłem :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 dostała oponki zimowe plus zalałem do pełna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dostała naprawiony rozrusznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Tylne amortyzatory wymienione, teraz to można hulać... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Założyłem zimówki i umówiłem się z mechanikiem na założenie gleby i obniżenie tylnej belki :> Jutro się pochwalę :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 wyczarniłem listwy zewnętrzne ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schranzmeister Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Po 17 latach Renówka odmówiła posłuszeństwa - nigdy więcej francuza :) Haha, precz z francuzami :) Dziś: wymieniłem żarówkę od oświetlenia tablicy rejestracyjnej Na dniach: wymiana oleju silnikowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Zakupiłem mocniejszy alternator, teraz jakoś na montaż muszę się wkręcić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 powiedziałem jej że paskudnie wygląda na stalowych felgach i zimówkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Ja wstawiłem dzis zarówki diodowe w stopy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi