Techniacz Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Zostawiłem u mechanika - urwał się elastyczny łącznik wydechu bodajże. Z racji tego, że opierał się u gumę od przegubu i tarł o nią, dalsza jazda była nie wskazana i meganka została na kanale u mechaniora. Prawdopodobnie jutro do odbioru ;/ Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek74 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 odebrałem z warsztatu , zamontowana nowa turbosprężarka ... poszło 1400 zł stara padła po 171000 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violka Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Megi dostała kapcie zimowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Naprawiłem pompkę spryskiwaczy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Odkryliśmy z tatą co jest przyczyną złego odpalania naszej Megi, dzisiaj ją przygotuje do zimy - mycie, AG SRP, FK 1000, przesmarowanie śrub od kół smarem do łożysk, bo jak się je odkręca to piszczą niemiłosiernie... :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Założona gleba -40mm 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Sprawdzony olej (pieknei trzyma poziom) i podregulowany gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzio Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 No dziś nareszcie wymieniłem z kumplem pasek rozrządu sami choć ani on ani ja nie jesteśmy mechanikami (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 wymieniłem oleum i filtry tym razem padło na TOTAL 5w40 :) autko się już cieszy następna wymiana 220 tyś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 kupione nowe oponki na zime Kormoran Snowpro B2 :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Założyłem spowrotem seryjne klosze tylnych lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 a ja jak zwykle zatankowałem GT i classica do pełna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schranzmeister Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 uzupełniony płyn do spryskiwaczy, zakonserwowane co poniektóre śruby, nakrętki, zawiasy oraz umyte szyby i reflektory aa i w końcu w bagażniku nastał porządek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katheerina Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Dziś obroniłam moją Megi przed nieudolnym kierowcą Laguny, który zarysował mi zderzak podczas parkowania. Zrobiłam zdjęcie, zostawiłam telefon, teraz będę kasować. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 zaprogramowałem drugą kartę. Szkoda tylko że 200 zł poszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi