shark79 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Megi została dziś w warsztacie , a jutro wymienią amortyzatory z tyłu , nowy olej no i sprawdzą klimę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ja zaś założyłem już letnie buciki - nie ma to jak moja piękność na aluskach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 ja dziś założyłem tłumik Ultera :P ryczy, oj ryczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Zmienione oponki na letnie. Zakupiony w biedronce płyn do spryskiwacza za 6,99zł. Wcześniej był za 9,99zł. Przecież ten płyn to jakaś masakra - raz kupiłem i wypryskałem cały zbiornik na daremne, bo tylko się rozmazuje. Cena to nie wszystko - ja np kupuje w Netto za 10zł - może nie pachnie ale domywa bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 zatankowany classic do pełna :P a ja kupuję PsikPsik za 14 zł i jest git :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Druga megi gotowa do jazdy : olej wszystkie filtry , regulacja zaworów , poduszka pod silnikiem , guma z uchwytu tłumika i autko jak nowe :P a Moja megi może nie zrobiona ale plan jest : wytłumienie drzwi oraz malowanie alufelg (materiał już czeka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 .Zakupiony w biedronce płyn do spryskiwacza za 6,99zł. Wcześniej był za 9,99zł. Przecież ten płyn to jakaś masakra - raz kupiłem i wypryskałem cały zbiornik na daremne, bo tylko się rozmazuje. Nie wiem co ty kupiłeś ale ja osobiście kupuje w Biedronce płyn produkowany przez Organikę Cars z Łodzi. Zalany spryskiwacz do pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz_piekary Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 ja zrobiłem to :P tylko zdjęcia nieoddają 100% tego jak naprawdę wygląda jeszcze tylko pokrowce cremowe na siedzenia założyć i będzie gitara :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 ale skrzywdziłeś Megane tym czerwonym... Krem rozumiem, ale czerwony..? Jak masz takie wnętrze, to jak bardzo odbajerowany jest Twój wóz z zewnątrz? ;o w temacie: zalałem do pełna :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 LPG na Full ;P póki co PB nie muszę tankować, o zgrozo ponad 5,- zł/L.Do kompletu Megi umyta, uzupełniony płyn chłodniczy (preston, 10,- zł za litrowy baniaczek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 wymieniłem łożyska w bębnach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Zamówiłem sobie alu nowe i kupiłem do niej gumową wykładzinę do bagażnika :P Posty niezgodne z tematem usunięte, treść tego edytowana. Jak kol. będzie miał swój temat gdzie przedstawi auto, to będzie miejsce do dyskusji nad jego wyglądem - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek997 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Zafundowałem mu 1300 km przez weekend :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Nowy akumulator zawitał :P bo stary padł jak ..... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriupsm Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Wymiana łożysk tylnych kół na SNR, LPG zatankowany do pełna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi