Arczi92 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Zamówiona guma na przegub i doszło nowe alu dzisiaj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk101 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Megi wymyta i odkurzona,kółka założone na lato i zatankowane do pełna. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los_Dawidos Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 A ja wczoraj zmieniłem opony na letnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 megi umyta z zewnątrz , środek musi się jeszcze bardziej pobrudzić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Wymienione tylne szczęki hamulcowe. Stare okładziny były jeszcze dość grube, ale odkleiły się ze starości od metalu. Efekt był taki, że pęknięta okładzina blokowała koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Wymieniłem pasy z tyłu + mały porządek w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art110377 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 A mi, dziś, pan z myjni wyłamał (złożył) oba lusterka. Ręcznie, mimo, że są składane elektrycznie. :-x Efekt taki, że się teraz nie rozkładają wcale, bądź okazyjnie do połowy... :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Umyłem na bezdotykowej wszystkimi programami za 6 zł :P odkurzyłem, Wymieniony olej +filtr a no i założone letnie gumy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_89 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Dzisiaj wymiana na letnie opony Teraz czekam aż jeszcze cieplej będzie co by w środku można tapicerkę wyprać/ umyć na fotelu bo jakieś plamy są i ogólnie od psa też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 zatankowałem do pełna disel gold za całe 280zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Wczoraj Megi została w końcu umyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Nowe gumy na stabilizatorze oraz letnie oponki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Zmuszony do szybkiej akcji wymieniłem linkę gazu. Koszt to całe 8 zł (linka do rowerka) , wkurzenie innych kierowców (fajnie się jedzie na obrotach jałowych :() i spacerek do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobi Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 odkurzona na orlenie i dostala nowa choinke na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Naprawiłem podświetlenie: -włącznika podgrzewania tylnej szyby -przełącznika elektr. szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi