m-c-ool Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 wyciszenie drzwi i gagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Letnie buciki na aucie a zimowe w piwnicy na stojaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenuak Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Odkurzyłem w końcu po zimie moją megankę. Od razu przyjemniej jak piaseczku nigdzie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Odebrana od lakiernika Naprawiony popękany zderzak, wyczyszczone i zabezpieczone ogniska rdzy w miejscu gdzie było porysowane. Teraz jeszcze czeka mnie lutowanie kabla od anteny CB, bo się urwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 myjnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek997 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Wymieniłem tarcze i klocki teraz docieram :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 łożysko przedniego koła(SKF)-koszt ok.130PLN, robocizna 57PLN, cisza w kabinie- bezcenne :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 wymieniłem zimowe kółka stalowe na letnie aluski. I sprawdziłem ciśnienie w oponkach. Na koniec umyłem - teraz ładnie błyszczy. PS. Wymieniłem też dywaniki gumowe na letnia wykładzinę. Super !! :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Dzisiaj się trochę nazbierało Wymiana i wyważenie kół letnich, wymiana oleju wraz z filtrem, wymiana filtra powietrza. Przy okazji uzupełniony został olej w skrzyni biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Zamieniłem urwane lusterko elektryczne na zwykłe :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpop Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Dzisiaj scenic "z biegu" zaliczył przegląd - warto na bieżąco dbać o samochód to się odwdzięcza. Przy okazji "wypucowane" szybki od zewnątrz i od środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Zatankowana do pełna PB. Tylko cena mordująca. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Zamontowana dokładka od lagunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Hmm dziś zatankowałem 10 litrów PB98 za 5,09 w "Paliwku" na ul Składowej 11 w Białymstoku, a w Orlenie PB95 kosztuje 5,09 "szok cenowy?!?" Natomiast PB95 w Paliwku kosztuje poniżej 5 zł :-P No i jeszcze wlałem GAZU do pełna. Tak więc zatankowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zamówione nowe łożyska na tył, stare już strasznie szumią :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi