Chmarski Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ofiltrowałem zasilanie do cb. Poprowadziłem porządnie kable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Megan 1 dostał nowy parownik gazu, filtr, regulacje, czujnik który przełącza go na 40C i świeczki. Na gaziku jeździ jak marzenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Wymieniłem łącznik stabilizatora z lewej strony. W aucie zapanowała błoga "dieslowska" cisza. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zalany On ,wymyta ,nabłyszczona ,wywoskowana oraz nowe śruby założone zabezpieczające do moich małych felg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 (edytowane) Po zakupach osłon, lakierów itd. przyszła pora na zaworki zwrotne. Mam nadzieję, że te będą wreszcie dobre. Edytowane 8 Czerwca 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 A ja swojej marysi zafundowałam podwórkowe SPA- odkurzanie, plakowanie, prysznic i woskowanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Megi umyta i odkurzona. A pod maską zawitał nowy akumulator (centra futura 72A) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Megan 2 dostał nowy osuszacz klimatyzacji, od jutra zabawa z wyciągnięciem parownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Umyłem porządnie auto na myjni, a potem nawoskowałem czarnym Turtle Waxem karoserię, a Turtle Waxem do szkła wypolerowałem szyby i lusterka. Po ponad 1,5 h woskowania, wróciłem do domu i zaczął kropić deszcz ;) Sprawdzony stan płynów eksploatacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Wymieniłem płyn chłodniczy na niebieski dynagel. Oprócz tego postanowione, w październiku sprzedaję moję Renię, na rzecz czegoś nowego z salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Niestety z powodu pogody... nic nie zdążyłem dzisiaj zrobić (poza wycieczką), a plany były dość obszerne (zaprawki i lakierowanie zderzaka oraz montaż osłon silnika). Dodano: 10 cze 2012 - 14:58 Założone zaworki zwrotne do spryskiwaczy i chyba wreszcie trafiłem na dobry model, bo po kilku godzinach stania z tylnego leje się od razu. Dodatkowo wzrosło ciśnienie w układzie i przednie pryskają lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujamateo Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 fakt,że to nie było dzisiaj,ale niedawno.. -osłony przegubów lewa i prawa (niestety zeszło się ze względu na to,że całe półosie trzeba było wyciągać i spuszczać olej od skrzyni) -końcówki drążków kierowniczych prawa i lewa -tulejki metalowo-gumowe na wahaczu, tylko lewa strona.. teraz niebawem jakoś klocuszki z przodu wymienie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Oczyściłem wszystkie połączenia w instalacji cb ;) zaczęło działać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Megi ma wymieniony olej na Mobil 1, wymienione filtry, nowe końcówki drążków, nowe sprężyny( jedna była pęknięta), zamontowano przy tylnej belce nowe wzmocnienie bo stare ledwo się 3mało, naprawiono klimę( przerwany przewód), przy okazji napełniona i odgrzybiona i na koniec wypastowana:) i puszczone kuce sobie pobrykać na autostradzie ;) Edytowane 12 Czerwca 2012 przez sebcio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Dziś dopiero (ech te długie weekendy ;) ) nadeszła przesyłka, z zakupionymi wcześniej elementami do automatu składania lusterek. Czas nadgonić zaległości i pchnąć projekt do przodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi