sekal Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 spłukana na bezdotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian771 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Pierwszy raz tak dokładnie umyty ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Przy okazji wizyty w WK UM, w celu przerejestrowania sceniola RaVa, zalegalizowałem umowę sprzedaży mojego sceniola starszego, okazana także u ubezpieczyciela. Tym samym prawnie przestałem być jego właścicielem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Antena od CB zamocowana w MII, kabel ładnie schowany pod listwą relingu, lampą tylną oraz dalej pod plastikami aż do kieszeni pod radiem :!: Zostało tylko kieszeń pod radio przysposobić i zestroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian771 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 umyty wraz z woskowaniem ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 M II dostała nowe ramki pod tablice rejestracyjne (niestety jeszcze nie forumowe) oraz poprawiony montaż czujników parkowania (już prawie idealnie zbierają, do drobnych poprawek jeszcze prawa strona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Cecejka wyprowadzona na spacer po miesięcznym postoju i zalana paliwkiem wraz z dodatkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek25 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jako że przed świętami minąl rok odkąd pomykam swoją Megi , dostała ode mnie prezent urodzinowo świąteczny :!: nowy olej w silniku + filtr, filtr powietrza nówka oraz olej w skrzyni biegów :!: okazało się że tamten dawno nie był zmieniany , smoła po prostu, dodatkowo Megi umyta przed i po świętach oraz zatankowana do pełna benzyna i gazem:) aaa i jeszcze zmieniłem żarówki światła cofania na LEDy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 porządnie umyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Przyszedł reflektometr wreszcie, w M II antena CB zestrojona na uchwycie, wreszcie można pogadać :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Spacerek 80 km i zatankowana do pełna Lpg i Pb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 A tak zrobiłem jej mycie, coby ładnie na Nowy Rok się prezentowała :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 kupiłem zmieniarkę z kompletnym okablowaniem nie mogłem sobie odpuścić :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian771 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Wymieniłem przycisk otwierania dachu ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuoi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Wykąpałem ją z pianką i wysmarowałem balsamem bo już nie mogłem patrzeć jak zamienia się w solankę:!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi