shark79 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 odkurzyłem i wstawiłem nowe dywaniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek25 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Megi umyta,aż miło patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganias Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 wstawiłem nowe cewki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 odkurzone,umyte,do środka zamówione radyjko Pioneer i wkrótce zintegruje je z fabrycznym wyświetlaczem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andmax Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Wymieniłem filtr kabiny. Gdyby nie instrukcja z forum, napewno bym tego nie dokonał. Fachowcy w fabryce nieźle musieli się nakombinować aby tak utrudnić dojście do filtra. Dłonie troszkę podrapane ale Megi z nowym filtrem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Lagunka wysprzątana w środku, ciśnienie w kołach dobite do 2.3, pełna butla LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Dziś w trasie sceniol domagam się dopompowania obu przednich opon. Akurat w pobliżu było BP, tak więc ubytek został od razu uzupełniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Megi umyta, wypolerowana wywoskowana, wysprzątana wewnątrz, plastyki przetarte preparatem, założone nowe gumowe dywaniki z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Wymiana tylnej belki opłacało się teraz magane jedzie jak trzeba!orginalana belka miała 12mm różnicy a zamiennik spoko za pomocą klegi z forum który polecił mi belkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) Nalałem za 100 zł plus wyczyściłem filtr kabinowy bo od ostatniego razu(od listopada)zrobił się tam konkretny syf z liści i pyłków brzozy. Wczoraj kolejny raz poprawiłem mocowanie tego plastiku przykrywajacego silnik(tego z napisami 1.9dci) Myślałem, żeby przejrzeć EGR i przepływkę ale za zimno. Edytowane 9 Lutego 2013 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Zatankowana do pełna, i dodatkowo kupiłem sobie i jej gąbkę z mikrofibry CHEMICAL GUYS MICROFIBER WASH SPONGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Mój sceniol drugi też dziś zalany do 2 wybicia, a że już się rezerwa odezwała, to i koszt prawie 285zeta (51,57 l) Na szczęście przy płatności kartą wydaje się to mniej bolesne.... :) Wynika z powyższego, że moja rezerwa to około 9 litrów Edytowane 14 Lutego 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam37 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Wymieniłem kompletny rozrząd. :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Właśnie przed chwilą, przy wstawianiu sceniola do garażu, zauważyłem przepaloną żarówę H7 za prawą soczewką. Wymiana 10 minut, w tym 8 min. wydłubanie starej. Dopiero druga żarówa od grudnia 2010 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Zakupione nowe aluminiowe felgi do M II na lato :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi