sekal Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 zatankowana i porządnie umyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 czarnej dałem święty spokój ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 nie wiem czy dla sceniola czy dla siebie ale odkopałem wjazd od drogi do garażu, a jest tego z 30 metrów długości, 4 do 6 szerokości i z 30cm grubo śniegu.... Nadal pada, więc chyba robota głupiego ale lepsze to jak siedzenie przy stole i pakowanie w siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 dla czarnej przyszły w końcu żarówki, dla tato-wozu zamówione wycieraczki przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Wróciłem po długiej jazdy autostradowej i expresowej. Auto czasami szarpało i zwalniało i znów jeździło zastanawiam od czego. Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez airbites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wymienione wszystkie tuleje przednich wahaczy, wymieniona lewa przednia końcówka drążka, wymienione klocki hamulcowe z przodu. A mechanik zrobił jeszcze zbieżność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Wczoraj wymieniłem łożysko lewego tylnego koła i naprawiłem pompkę spryskiwacza korzystając z manuala forumowego, oraz przyszły zamówione śruby kół do alufelg. Dzisiaj natomiast zatankowałem Megi do pełna ;) Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez slawskip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 przyszyły do tato-wozu wycieraczki i zostały zamontowane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMoL Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Dotarły nowe wycieraczki(montaż gdy będzie cieplej ;) );zatankowana V-Powerem i umyta po podróży z Amsterdamu- należało Jej się za dobre sprawowanie ;) Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez DeMoL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek25 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 zatankowana i gaziwem i benzynką ;) odbyła też małą podróz po autostradzie w celu skorzystania z możliwości obrotomierza ;) i prędkościomierza również :)hula jak ta lala ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anneetta24 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 zamontowane czujniki parkowania :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof22 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Sceniol zatankowany pod korek, umyty, odkurzony, umyte płynem alusy z całego zimowego bałaganu a teraz mam weekend i czas na :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Cecejka przyjeła na klate żarówki ledowe na tył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Umyłem Kijaneczkę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) tato-wóz spolszczyłem nawigację, wymiana napędu CD i aktualizacja map, aaa no i zatankowany do pełna. Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez baciuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi