sebcio76 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 przewiozła mnie na spacer :) a później została umyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) umyta Dodano: 02 gru 2013 - 22:05 zatankowana do pełna 98 Edytowane 2 Grudnia 2013 przez sekal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zamalowany czarnym markerem i zaklejony fajną naklejką tylny zderzak po spotkaniu przy parkowaniu tyłem ze "stacją" na wózki pod realem;) Naszczęście tylko otarcie;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 wymieniony kompletny rozrząd z kzfr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefikkk Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 z piątku na sobotę hardcorowa jazda w wiejącym zefirku Ksawerym na letnich oponach-zonk:-). szczęśliwie dojazd do wymieniacza kapci i w końcu nowe oponki założone. uff co za ulga, w końcu na śniegu nie tańczę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zalana 95tką do pełna i krótka przejażdżka dla zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Meg dostała nowy akumulator VART-y. Poprzedni z datą prod 04.2005 pokazał na teście 30% pojemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Kupione w Jula chromowane literki Renault i założone na klapie bagażnika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Megan2: Otrzymał nowe koronki abs'u na przodzie, przy okazji nowe osłony przegubów, oraz końcówki drążków, zregenerowany alternator i nowe paski osprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zatankowana PB 5,29zł za litr do pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 wymieniłem filtr kabinowy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Podłączyłem jej pod akumulator "kroplówkę" bo ostatnie dni niby odpala ale pierwsze obroty rozrusznik robi z jakimś takim dąsem :P A przecież zimy ni ma ani za oknem ani nawet w kalendarzu więc nie ma zgody na takie fochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroznixo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 zmiana kompletna podświetlenia w kabinie na biało niebieskie tj boczne lampki w drzwiach 3 led smd niebieskie pod deską rozdzielczą 2 x6 led smd niebieskie gôra 4x led niebieskie 2 x 2 led smd białe bagaznik 3 x 3 led smd niebieskie z zewnątrz 2x 6 led smd białe podświetlenie tablicy rej. i 2 x 4 led smd w5w postojòwki biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefikkk Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 naprawiłem kompletnie nie spryskujący spryskiwacz (silniczek pompki działał) dla klubu dopisałem parę wskazówek co do naprawy spryskiwaczy - może się komu przydadzą jakby przed zimą (gdzie ona???) mu spryski stanęły) wymieniłem wycieraczki przednie - o zgrozo 114zł w ASO ale się szastnąłem - zniżek na mojerenault już nie odnalazłem niestety bo wtedy by kosztowały koło 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 może nie dla, ale Z:) dziś Renatce stuknęło 200 000 km :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi