damian_opole Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Wczoraj Megi umyta i odkurzona:) Dzis rower mój drugi środek transportu dostał nowe klocki hamulcowe tylne,nowe siodełko i nasmarowałem łańcuch:)Megi od jutra częściej będzie stała na parkingu niż jeździła,trzeba zrzucić to co się nazbierało w czasie "zimy", swoją drogą szkoda,że Megi nie jest tak tania w utrzymaniu jak rower hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Wszystkie trzy umyte, nawoskowane oraz wysprzątane w środku i jeszcze czerwony zatankowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Może nie dzisiaj, ale parę dni temu wymieniłem klakson na taki podwójny z starszej Siostry - Laguny II. Teraz trąbi jak talala ;) Oraz wziąłem się za spasowanie zderzaka. Od strony kierowcy jest MALINA, a od pasażera jeszcze delikatną poprawkę muszę zrobić, ponieważ jest jeszcze różnica z 3mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Dziś przeszła przegląd:) I teraz zapisali mi przebieg auta do komputera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Zaliczony przegląd okresowy. W sumie zdziwiłbym się gdyby było inaczej :P Też przebieg zapisany. I dobrze. Chociaż jak ktoś będzie chciał kręcić to i tak to zrobi. Wystarczy, że przed każdym przeglądem będzie sobie cofał licznik ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 wiosennce porządki w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieJu Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wymiana seryjnych głośników z przodu na JBL :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) cięcie O takiej samej mocy? I jak gra? Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim. damiar Edytowane 14 Marca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieJu Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Fenix , Seryjne miałem już wysłużone , wstawiłem JBL CS-5. JBL'ki spełniły moje wymagania w 100% . Nawet bass jakiś tam jest :P. 2-drożne , Pan w sklepie z Car audio mi je polecił , a ja z czystym sumieniem mogę polecić je dalej :P Moc : znamionowa 35 W , szczytowa 105 W. Pod seryjne radyjko idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Zatankowana i umyta. Szkoda że nie starczyło czasu na wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Wymieniony olej, serwis klimy i wymienione filtry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QsOor Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Zakupione 4 nowe letnie oponki Goodyear Efficientgrip Performance , w weekend przekładka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Założone opony letnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 umyłem je :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Zatankowana do pełna i niedlugo wyjazd nad morzem autostradą i expresową z prędkością max tyle ile dala fabryka tylko zatstanawia mnie czy wytrzyma przez tyle km przy dużej prędkościach i zastanawia mnie taki dziwny szum podczas jazdy jakby ,,iiizzzzziiiiizzzzziizzz,, czy coś po wymianę opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi