jars Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 A ja dzisiaj zarysowałem felge :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Kupiony i prowizorycznie zainstalowany Yosan 2204 i Midland ML-145 Chętnie kupie popielniczkę do Megi z ruchomą zapalniczką. Będzie jako baza do kieszeni na CB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Wymieniona chłodnica wody Naprawiona wiązka elektryczna sprężarka klimatyzacji czujnik cisnienia Naprawione wskazania termometru zewnętrznego Wymieniona nakładka na zderzaku przednim. Naprawiona roleta w tylnych drzwiach. Auto zostało tak upaćkane że nie ma za co złapac co by się nie pobrudzić. A klima i tak nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Reanimacja wycieraczki zakończona, urwany kawałek sworznia został zastąpiony śrubą, ramię już się trzyma i zasuwa jak nówka sztuka Kupiłem jeszcze komplet wycieraczek po ~12pln/2szt. Poprzednie się sprawdziły więc liczę, że i te będą ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Kupiłem olej półsyntetyk, płyn do chłodnicy, filtr oleju i kabinowy. Wymienię, jak dostanę resztę rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 W nocy z wczoraj na dziś oszacowałem straty pe drewnianym klocku sporych wymiarów, który leżał na zakręcie :-x Osłona pod silnikiem zdewastowana, lekko podgięte mocowanie do sanek. Krótka interwencja i wszystko jest jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Ja dzisiaj mojej megi sprawiłem takie przyjemności: - wyczyściłem wnętrze - wymieniłem łącznik silnika - podładowałem akumulator - przeczyściłem nawiewy - ubrudziłem na podwórku zrywając przyczepność przedniej osi w kałuży z błotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Wymieniłem filtr kabinowy na PurFlux wcześniej Filtron który nie pasował a nowy idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Naprawiłem podświetlenie sterowania prawej szyby, przykręciłem tą atrapkę, bo miała urwane zaczepy, a klej nie chciał tego wziąć, wymieniłem żarówkę w podświetleniu górnym prawy tył, dolałem płynu do spryskiwaczy, dopompowałem opony ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Dokładnie po 6 tygodniach odebrałem z Aso po naprawie, po stłuczce.. Fakturka wystawiona na 10 600zl. Całe szczęście, że Pln-ki polecą z ubezpieczenia sprawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ja mojej Megi dzisiaj posprzątałem wnętrze - wytrzepałem dywaniki, nałożyłem dressing na plastiki wewnątrz, spryskałem siedzenia, podsufitkę i dywaniki specjalnym odświeżaczem powietrza... Z zewnątrz umyłem szamponem o naturalnym ph, co by wosk nie zszedł, wytarłem do sucha, nałożyłem Nielsen S-A-S na plastiki oraz Nielsen Briliance na oponki i umyłem szybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 zamontowałem dokładkę zderzaka od espace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zalane za 50zł. Zmieniłem płytkę w radiu. Hehe 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zalana za 60zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Przebije was zatankowałem za prawie 250zł a tak w ogóle to ostatnio wyregulowałem zawory, wyczyściłem przepustnice, wyczyściłem wtryski, posprawdzałem wszystkie czujniki, wymieniłem świece, wyregulowałem gaz i zrobiłem ogólny przegląd 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi