Techniacz Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Zamontowałem nowy akumulator (futura centra) i mam nadzieję, że da radę w zimę :) Co ciekawe w środku siedział prawdopodobnie oryginalny jeszcze akumulator z napisami renault :) Pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 zalane za 50 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Megi dostała nowe audio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loozack Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Zarejestrowałem i ubezpieczyłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 zatankowana do pełna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Okleiłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 wymiana grillu na chromowany , wymiana oleju w silniku i skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Odkurzona, wymyta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Odebrałem z serwisu: wymieniony aku + uruchomiony UCH (immo). W nagrodę autko zostało umyte :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Podłożyłem aluminiowy kawałek między łapę silnika i poduszkę, wreszcie silnik stoi wysoko jak kiedyś i nic się nie obija... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Zakupiłem parę różności, w tym dymione kierunki boczne :) Do jutra sklep się nie wyrobi, czyli montaż w następny weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violka Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Mimo że wiało i padało trochę :shock: - było pucu, pucu :) - MEGI została umyta i zaparkowana w garażu. A środeczek czyściutki od paru dni. A jutro trzeba przegonić trochę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 zalałem za 50, paliłem kapcia po deszczu :) wyczepałem dywaniki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 paliłem kapcia po deszczu :) Chcesz być kozak, to spal kapcia na suchym :) Z resztą, szkoda samochodu na takie zabawy Btw, zdjąłem przednie chlapacze, bo mnie już wkurzały (wykrzywiły się i przy skręcaniu kół hałasowały) no i nakleiłem forumowe naklejki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Umyta i odkurzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi