Wodnik1313 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Renia dostała nowe tarcze i klocuszki na przód. Teraz chwilkę trzeba lekko deptać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Odebrałem zamówione graty i na szybko sprawdziłem jak będą się prezentować dymione kierunki z moim zielono-szarym metalikiem i efekt jest świetny. W sobotę montaż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Wczoraj podłożyłem dwie aluminiowe wkładki między poduchę silnika a ramię silnika, wyczyściłem wnętrze, miałem umyć ale zaczęło padać... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 dałęm odpocząć Megi (dzień bez jazdy) i dolałem tylko oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Umyta i nawoskowana, wczoraj odkurzona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 zrobiłem to wczoraj, ale niech będzie :) założyłem głośniczki "syczki" + zamontowałem zagubiony dekielek do alu. (Elementy kupione od użytkownika tego forum.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1238 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Weekendowe mainenance przedniego zawieszenia: Regeneracja wahaczy + drążki stabilizatora + gumy stabilizatora Włożona praca zaowocowała ciszą w aucie. Do tego kąpiel na dwa wiadra w pachnącej piance Megsa, suszenie i czyszczenie wnętrza. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Założyłem w końcu alu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Wymieniłem filtr paliwa ( wczoraj ) umyłem przed chwilą na myjni bez dotykowej a potem wjechałem w świeży asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 nowy płyn i nowe przewody hamulcowe pod karoserią. Części + robocizna 180 zł. Wyeliminowano stary niedziałający samoregulator siły hamowania tylnej osi. Okaże się czy czasowo czy na stałe. :-/ :roll: AAA i wymieniono pierwszą z żarówek H4 Philips Night guide założonych uuuuuuuu a może wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Wymieniłem filtr paliwa Ja też to dzisiaj zrobiłem ;D a potem wjechałem w świeży asfalt Ja też dzisiaj smigałem po takim hehe pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schranzmeister Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Wczoraj: mycie i odkurzanie + paliwo do pełna :) Dzisiaj: pucowanko szyb i reflektorów oraz wymiana wycieraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werderaner Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Opłaciłem wszystko co było związane z kupnem Megi + zamontowałem radio. Dziś Megi idzie pod prysznic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stock844 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 właśnie wymieniam silnik 1.5 dci, stary padł po 117 tys.km. używany wraz z wymianą koszt ok. 4300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Wymieniłem świece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi