Antracyt Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zatankowana do pełna BP diesel ultimate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Wymienione sprężyny gazowe klapy bagażnika. Już więcej nie dostane klapą w głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Małe odkurzanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekMAN Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zmiana kapci z zimowych Kleberów, na letnie Firestony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Trysnąłem WD40 w zamki i wreszcie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 umyłem, potraktowałem TEMPO maskę i błotniki przód (doszło mi sporo rys w ostatnim miesiącu), nawoskowałem całość, wypolerowałem i umyłem szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo 5000 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Wymiana oleju silnikowego + filtr olejowy. Olej to liqui moly filtr Puruflux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Pomalowałem zaciski i umyłem od środka alumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Odkurzona Megi w środeczku, przetarta deska rozdzielcza, wymontowane CB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Przemyłem to co jakiś ptaszek z góry spuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 GT zmieniłem laczki na letnie, oraz pojechałem do myjnie, a tam umyli, odkurzyli oraz nawoskowali. Teraz da się jeździć :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 No a ja dziś otrzymałem (zakupioną dwa dni temu a alledrogo) półkę do bagażnika do swojego RX4. Okazało się nie drogo, bo włącznie z roletą kosztowała mnie 130zł + 20zł kurier. Byłem miło zaskoczony, sprawna, lekko ubrudzona (co było widać na zdjęciach) ale wszystko wreszcie pasuje i działa, nawet roleta sprawna, tylko nie mam do niej uchwytów przy suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Umyłem, odkurzyłem, przetarłem plastiki wewnątrz, wyczyściłem i zakonserwowałem "buciki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Wymyty, odkurzony, nałożone dwie warstwy wosku, odświeżone oponki oraz zmieniony filtr przeciwpyłkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Odkurzony,wymyty,wypastowany letnie oponki Fulda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi