Werderaner Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Megi dostała nowe opony na przód Toyo Proxes T1R 195/50 R15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banQier Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wymiana oleju + filtr + extra mycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zaszalałem i zatankowałem benzyny do pełna (za 45,06 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wymieniłem tuleje tylniej belki, poduszkę pod skrzynią , końcówki drążków . Do tego wyregulowałem LPG i sprawdziłem klimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wymienione gumy stabilizatora i wtryskiwacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ja za to zatankowałem pod korek za 289,51zł :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 W Sceniolu starszym wyremontowałem niedziałającą przekładnię tylnej wycieraczki, z zastąpieniem śrubkami M4 nitów przy jej pokrywie. Teraz już jest rozbieralna. (przy okazji zrobiłem fotki do przyszłego poradnika jak tego dokonać) Przy okazji zauważyłem pęknięcie plastiku przy stożkowej tulei ramienia tej wycieraczki. Trzeba poszukać czegoś na podmianę. :roll: Sceniol drugi otrzymał nową nawigację 4,3" z prockiem 468MHz i WIN CE 5.0 Net. Jutro montaż przewodu zasilania pod osłonami słupka i za podsufitką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Big_Mac_ Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 - Zamontowany silniczek tylnej wycieraczki, wreszcie po pół roku od kupna mogę przetrzeć tylną szybę - Wymieniona tylna poduszka pod skrzynią, lewarek już nie lata - Zniwelowane skrzypienie w zawieszeniu (odkręcone i przykręcone z powrotem amorki, ocierały) - Jedna żarówka wewnątrz - Żarówka świateł mijania - Nowe głośniki na tył, bo pierdziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponuryzniwiarz Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 -Zamontowane silniczki w reflektorach,poprzedni właściciel nie zakładał bo.... -Przeniesione przeciwmgielne na prawo,(UK) -Naprawiony podnośnik szyby kierowcy -Naprawiony podnośnik szyby z tyłu,w obu przypadkach były deski :evil: -Podłączenie dvd bo również poprzedni właściciel tylko je powiesił :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekMAN Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Umyty, wysprzątany w środku, sprawdzone płyny eksploatacyjne(wszystko jest OK) oraz zatankowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Odśnieżyłem ... Uprzedzający pytania ... tak, to jest zdjęcie z dnia 3 maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Umyta, częściowo posprzątana w środku, zamontowane głośniki 16.5 w miejsce fabrycznych 13 na dystansach z mdf'u. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko009 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Zakonserwowane podwozie i szybkie mycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Zalana za 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Zabrałem je na wycieczkę do miasta i nawet po autostradzie pojeździło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi