BARTIG Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 umylem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Zmieniłem koła na zimowe i uruchomiłem prawe światło przeciwmgielne z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Meganka wraz z Clio zażyły kąpieli z pianą :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Wymieniony kompletny wydech (od kolektora do końca) Ale jak poszedł Scenior na podnośnik okazało się że sprężyna prawa z przodu pęknięta wymiana sprężyn i amorków w przyszłym tygodniu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Megi wykąpana... Tradycyjnie po kąpieli spadł deszcz... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Wymienione dwie żaróweczki w klawiszach od podnoszenia szyb. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Umyłem,odkurzyłem,wyczyściłem i zdemontowałem przedni parapet by ukryć przewód zasilający od nawi.Teraz nie wala się przy przełącznikach do radia i klimy i lepiej wygląda na desce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 wymieniony filtr powietrza i przeciwpyłkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojtas90 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Umyłem renie ;D no i nowe wycieraczki ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Autko umyte ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 przed chwila umylem 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żelu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 założyłem zimówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Jaśniepan wrócił z serwisu-wymienione tuleje w przednich wahaczach, gumy stabilizatora, drżąek kierowniczy ustawiona geometria. Niniejszym stukołomoty dochodzące z przedniego zawieszenia odeszły w niebyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 wykupiłem OC...całe szczęście raz na rok to trzeba robić... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Coupetka przeszła przegląd bez problemów Jedyny problem miał diagnosta który nie sięgał do pedałów na moim ustawieniu fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi