P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Scenic odkurzony i wysprzątany Przyjedź do mnie też mam do roboty Scenica. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Pan do sklepu czy sklep do pana ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wymienione żaroweczki od oswietlania wnetrza auta z przodu i naprawiona tylna:) oraz zamontowany załadowany akumualtorek oblozony steropianem:D na zimę :) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 akumualtorek oblozony steropianem:D na zimę :) hehe Mój wczoraj dostał ubranko własnej roboty... (Styropian obszyty materiałem - taka torba można by powiedzieć...) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 to po co to robiłeś jak jest taka pogoda ? ;-) mój dzisiaj dostał n owa wycieraczkę na tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 moja dostała dzisiaj nowe żarówki Hella blue light :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 A moja Meg dostała dzisiaj nowy olej i filterek... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 A ja wymieniłem żarówkę od świateł mijania bo zakończyła swój żywot :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Coupeta już stoi na czterech kołach i nawet jeździ :) Jeszcze dziś zostanie umyta i po wszystkim. Szansa na wesołe święta wróciła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Coupeta już stoi na czterech kołach i nawet jeździ :) Pogratulować... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Totalnie nic nie zrobiłem ;-) dołożyłem tylko jeszcze większą warstwę brudu:) auto było myte ok miesiąc wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Hehehe moja Renia to niepamięta kiedy była myta, pewnie niedługo ją to czeka. A dziś dostała nowy regulator do alterantorka i naładowaną bakterię. Po Świętach planuje następny prezent dla niej, mianowicie nowy olej i filterek, może jak fundusze pozwolą to w końcu wezmę i zrobię ten wentylator bo głośno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zamontowałem wtryskiwacze :) w poniedziałek tylko kodowanie i będzie cacy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Odkurzyłem, umyłem, wypachniłem i pozbyłem sie nie chciany gości z reflektora :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 pozbyłem sie nie chciany gości z reflektora :) A te są dość dokuczliwe, też w wakacje się kilku takich gości pozbyłem z tylnych lamp... :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi