robpab Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 wczoraj, dolałem STP do czyszczenia wtrysków i wymieniłem żarówki świateł pozycyjnych na BlueVision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Kupiłem alumy i założyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oper601 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 1. Nowe felgi 2. Nowe opony. 3. Nowe żarówki H7 4. Myjnia (wkońcu od listopada ub.r.) W planach nowe dywaniki welurowe i radio. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Praktycznie to wczoraj ( ale z wieczora, więc piszę dzisiaj ) 1.Włożyłem instalację gazową. 2. Wymieniłem rozrząd + filtr powietrza 3. Zalałem 50 l 98 Lotos 4. Napełniłem butlę gazową 35l. 5. O 8 oddaję autko do gruntownego szuru buru (z zewnątrz i wewnątrz) :lol: No to by było tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 1.4 wciąż za dużo pali, że musiałeś gazuche wkładać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Wysłałem Meg w komfortową podróż do Łodzi. Powieźli ją, także spalanie 0 ;-) i km nie przybywa 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Wymienilem dwie zarowki H7 z przodu, co wiazalo sie kolejny raz ze sciaganiem calego przedniego zderzaka Niestety nie udalo mi sie wymienic jednej postojowej zaroweczki, bo nie chcialem rozerwac klosza :lol: a na moja duza dlon nie bylo miejsca Pozniej wymyta w myjka cisnieniowa i nawoskowana na cieplo i z programem osmozy ;) Lsni, jak wiekszosc aut na ulicach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Wymieniłem żarówki świateł mijania. Spaliły się dziś dwie sztuki, jedna przed, druga po południu :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blez Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Wymiana żarówek do oświetlenia tablicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Umyłem,zatankowałem do pełna 55l ,wymieniłem gumki stabilizatorów i dokręciłem osłonę silnika pod spodem bo nie oparła się śniegom tej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Sprawdziłem napięcie na klemach akumulatora, wynik to 12.9... ;-) Jutro mycie karoserii, kół, komory silnika... Nakładanie dressingu na plastiki, czernidła do opon narazie nie mam więc nie nakładam... Jutro pokaże fotki... A... i jak dobrze pójdzie to ogarne wnętrze razem z odkurzaniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Umyłem,odkurzylem, zatankowałem do pełna.Wymieniłem olej i filtry Zerwałem linkę od otwierania maski :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Megi umyta, po południu czeka ją odkurzanie wnętrza, wietrzenie no i mycie komory silnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robo12121 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 a ja dzis mycie przegladzik zrobiony juz i odkurzenie ale to juz pozniej bo pogoda sie popsula troszeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Załozłem w megance dzisiaj alufelgi w clio wymieniłem siłownik z klapy tylnej, naprawiłem klamkę z drzwi tylnych, zamontowałem głośniki w tylnych drzwiach, dokręciłem przednie drzwi bo juz trzaskały przy ich ruszaniu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi