baciuś Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 zaprowadziłem na myjnie, a na myjni umyli, nawoskowali oraz wysprzątali wśrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viman Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Wymieniłem żaróweczki od świateł mijania, a po drodze padły też postojówki. Także wymienione. Jestem teraz ekspertem od wymiany tych żarówek.* pozdrawiam Viman --------------------------------------------- * nie dotyczy przednich kierunkowskazów.... na szczęście, bo nie wiem jak tam wsadzić palec, a co dopiero rękę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Założyłem przezroczyste kierunkowskazy i pomarańczowe żaróweczki do nich :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 podłaczyłem sobie nieurzywaną kontrolke GPL (ciekawe dlaczego Francuzi nie nazwali jej LPG ?? )teraz nie muszę daleko zerkaćby wiedzieć kiedy jadę na LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikuta Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 megi została wypucowana tylko ciekawe jak będzie wyglądała jutro :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wymieniłem stłuczony wkład lusterka na nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobikpl Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Dzisiaj otworzyłem maskę i podziwiałem jakie to wszystko ładne Odkryłem naklejkę serwisu Renault o wymianie rozrządu 60 000 co cieszy (właściciel nie wiedział). Nie mam pieczątek w książce,przyślą mi dane z bazy dopiero. Nie mam NIC do roboty,bagażnik,silnik i wszystko inne wypucowane na tip top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wyprane siedzenia wieczorem podwórkowa myjnia będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toto Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wymienione tarcze i klocki,kratka nawiewu[była pęknięta],przepchany odpływ z szyberdachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Zatankowana pod korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wyplakowana i wypachniała w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Scenic umyty Coupeta umyta, otarta z kurzu, pokrywa silnika wymyta z komarów 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja dzisiaj wyczyściłem moją Megi: - Umyłem z zewnątrz - Uzupełniłem dressingi - Wytrzepałem dywaniki - Przetarłem kurz z deski rozdzielczej Kilka fotek: Na chwalenie się swoimi autami mamy specjalny dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andyq Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Powymieniane spalone żaróweczki podświetlające zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo.t1 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Naprawione lusterko manualne prawe (odczepione cięgła) Przywrócony do życia zamek centralny w tylnych prawych drzwiach Uff... gorąco dziś miałem na chodniku :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi