bartoss87 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 posprzątana w środeczku ze wszystkich zbędnych bzdetów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 umyty, odkurzony, zatankowany itp... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriota Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Umyta na zewnątrz, wewnątrz, odkurzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kz1112 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Umyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Meganka wypucowana na zewnątrz i wewnątrz, zatankowana. Zabrana na Zlot do Krzepic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andyq Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Umyte wszystkie szyby z zewnątrz i wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 zabrana na spacer do Krzepic i spowrotem :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Wymieniłem dzis w Sceniku tylnie amorki oraz naprawiłem przednią prawą lampę (wczoraj wjechałem nie chcąco w brata opla) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek37 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Przetoczyłem tarcze z przodu wymieniłem klocki hamulcowe,wymiana oleju przy 206 tys km a i nabicie odgrzybienie klimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo.t1 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Nowy akumulator, nowy sygnał dźwiękowy, naprawiona lampka oświetlenia wnętrza, troszkę nowych diodek we wnętrzu, no i zamówiłem naklejki klubowe:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Zregenerowałem druga listwę dachową - teraz już nic nie odstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andyq Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Zaklejona dziura przez która woda dostawała mi sie do środka i umyte szyby z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 mój nowy znak rozpoznawczy, a raczej synka który jeździ naszym autkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Właściwie nie dziś ale wczoraj... Przeczyściłem podszybie, wyciągnąłem i przesmarowałem mechanizm wycieraczek [który odmawiał współpracy], i niechcący stworzyłem pęknięcie na przedniej szybie... Oby nie postępowało dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 wczoraj próbowałem naprawić uszkodzony szyberdach, naprawiłem halogen (wymieniłem żarówkę), przykleiłem latający plastik w drzwiach pasażera. dziś zarejestrowałem swoją Megane i zapłaciłem ubezpieczenie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi