Easy Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Chodzi mi o taki dzial gdzie moznaby umieszczac naprawy wykonane przez uzytkownikow. Jak ktos cos naprawil, czy zrobil i ma do tego dokumentacje to mozna to wszystko w jeden dzial. Kazda usterka osobny temat (zamkniety) i tyle, najpierw szukasz tam, nie ma to pytasz. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 manuale ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specificman 2 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 DIY ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 tutki? tutoriale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No dobra, nazwe sie wymysli, ale co Wy na to zeby takowy w ogole powstal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 HomeMade :) Jak najbardziej potrzebny jest taki dział na kazdym forum. Podstawowa zasada, aby ktoś tego pilnował i nie było zbyt dużo śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 to może w tym dziale każdy temat będzie odnosił się do jednej rzeczy i będzie zawierał tylko linka i krótki opis, a cały tutek będzie zapisany w pdfie i można będzie go sobie ściągnąć. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A ja proponowalem zeby kazdy temat wlasnie opisywal jedna rzecz, w tym temacie bedzie tylko jeden post, z opisem i brak mozliwosci komentowania. Wtedy bedzie porzadek. Ale z tymi pdf-ami to tez nie glupie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Pytanie, kto bedzie pisal te manuale ? Oczywiscie obowiazkowo musza byc z fotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specificman 2 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Pisał będzie autor naprawy. Natomiast myślę, że możliwość komentowania i zadania pytań autorowi byłaby jednak przydatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Każdy będzie je mógł zrobić, ale np można wprowadzić "autoryzację" przez Ciebie, Krzychu...żeby każdy tutek był dopracowany pod względem technicznym i wizualnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Krzychu. To nie będzie tak że ktoś siądzie i będzie pisać książkę. Tak jak napisałem Ticks & Trips bo mi było potrzebne zebrałem to co napisali inni i to co sam wyszukałem. Tak samo jak będę coś np robić to zrobić fotki nie jest problem. A napisanie zajmie góra 30 min. Zrobienie pdf-a nie problem! więc myślę że z czasem zrobimy tutaj sporo manuali. Wówczas nie będzie tyle pytań jak zrobić to i jak tamto. Sam korzystałem z pewnych na pewnej stronie przy naprawie auta Matki. I nie musiałem pytać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Myślę, że warto dodać taki dział. Z czasem nazbieramy troche wiedzy praktycznej, i to w jednym miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Tylko najpierw będziemy musieli to autoryzować - przeczytać i poprawić niedociągnięcia tekstowe ;-) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 No wiadomo, jak macie czas to sie tym zajmiecie, jak nie to ja moge roztoczyc opieke nad tym dzialem, moze sie na cos przydam w koncu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi