bronius Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Właśnie, chętnie pomógłbym Easiemu prowadzić to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Spokojnie damy radę ;-) Decyzja i tak w rękach Krzycha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No i co? Pomysl upadl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 podobno ma być ten dział... przynajmniej tak Krzychu mówił ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ma być ale obecnie mam tylko jednego manuala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 do boju ludziska... jak coś robicie przy megance to miejcie aparat pod ręką i cyknijcie kilka fotek, potem innym będzie łatwiej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Nie wiem czy się nada ale mam fotki wymiany żarówki w oświetleniu tablicy rej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 gacek_fm, wrzuć to do worda dodaj komentarz do każdej czynności i już, wyślij mi lub Krzychowi i my z tego zrobimy pdfa. I już bedzie jeden więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ok jutro w pracy zrobie i prześle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ja nie mam co pstrykać ale radą służę ;-) :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi