patrulo Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 cięcie czerwony każdy ma praktycznie ja bym chciał coś innego może w kolor nadwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 srebrne zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 do ciemnego zielonego faktycznie jasen tylko widze. Jak kolega wyżej napisał, pomaluj na srebrno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 spoko może sie skusze na ten srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostryo87 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Moje malowanie wyszło tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Cięcie Czym malowałeś?? REGULAMIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostryo87 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zestaw MOTIP kosztował 90 zł,trochę dużo:( Oczywiście pędzelkiem malowałem, zacisków nie ściągałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ale Jeśli to był zestaw do zaciskó to będziesz zadowolony, ja zaciski pomalowałem dwa lata temu, właśnie motipem i wszystko dobrze się trzyma, a za to rok temu pomalowałem zwykłym sprayem czerwonym bębny ( do wysokich temperatur) i huk, teraz przed założeniem alu znów będę musiał malować bo wygląda mega nie fajnie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ja bede malował farbą hammerite :-P bo też ma dobre opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostryo87 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nie no zadowolony to juz jestem;-) Tylko troche dużo kosztuje,bo słyszałem że kosztuje ok.60 zł a tu prawie 100 :-/ Efekt malowania fajny nie wiem jak wam sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Prawda. Rok temu malowałem hummeridem pojechałem na myjkę po założeniu alu, przeczyściłem i wygląda jak nowe koszt chyba 17zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 sporo zależy od przygotowania podłoża... jak podłoże będzie źle przygotowane to każda farba zacznie odłazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostryo87 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 No tak,jak zostawimy troche rdzy to długo nasza farrba sie nie potrzyma... Ja to jeden bęben z pół godziny młotkiem tłukłem :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielw23 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 u mnie malowanie wyszło tak co do czyszczenia to zajęło mi to łącznie około 1,5 godz . użyłem wiertarki i szczoteczki miedzianej sadzę ze udało mi się je dobrze wyczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 bardzo ładnie ci to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi