maly1984 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 andrzej27r, brzydule ściągasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 maly1984, żonka chce zawsze wcześniej obejrzeć ten serial... 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilus001 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 mój pulpit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexterpl Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Pulpit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 kbarann znajoma renówka na pulpicie 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Lukas.s, czekałem na twojego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 A to pulpit z komputera na którym jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 A tak wygląda mój pulpit ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcwawa Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 i mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek4 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 To moj pulpit od niedawna BMW Sauber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 rcwawa Furkę z twojego pulpitu robił mój znajomy po fachu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 To moj pulpit od niedawna Kubica Jak ja kocham takich znawców :P :P Jesteś pewien :P Przyglądnij się numerowi na bolidzie i na malowanie kasku. O ile dobrze pamiętam to fotka z sezonu 2006 ;-) Jak dla mnie, to z takim numerem śmigał NH w tamtym sezonie, co by się zgadzało z malowaniem kasku i kolorem kamery na bolidzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek4 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Mozliwe na takie szczegoly nie zwrocilem uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 dymek4, No tak, drobna różnica pomylić Polaka z Niemcem Tak wiem, autko na tapecie się liczy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi