kendzior Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Po pierwsze witam wszystkich jestem tutaj nowy.A teraz do rzeczy, dziękuję za te info , strasznie mi pomogło kurde.Zrobiłem sam bez potrzeby wizyty w serwisie :))). Zajęło mi to całą niedziele, ale było warto 6 stówek hohoho A teraz: tak to wyglądało http://picasaweb.google.pl/kendzior67/PopsutaRenowka# 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysiun Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 UUU nieźle i po tym zabiegu zaczeły ci działać szyby ???? u mnie aż tak źle to nie wyglądało ale też słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczorny997 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 witam ja mam następujący problem, w megane II CC nie działają mi szybki z tyłu od pasażera a od kierowcy da się tylko opuścić. jednak działa mi opcja podnoszenia i opuszczania wszystkich szyb która stosowana jest do dachu. czy problem leży przy wtyce bo raczej elektryka działa skoro opuszczają i podnoszą się wszystkie szyby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffsa Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ooo a ja mam jeszcze lepiej !! prawa tylną szybe mogę opuścic w manetce drzwi nieżależnie góra, dół za to w pulpicie kierowcy mogę ja zamknąć góra, dół zawsze zamyka. Fajnie, ale jednak przydał by się zdiagnożować rozpięcie drzwi nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 :( zwalony moduł elektroniczny na silniczku podnośnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malawek Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Witam Panowie. Za pozwoleniem odświeżę temat po latach :rolleyes: Czytając Wasz cały temat nie znalazłem żadnej odpowiedzi na mój problem. A oto ON...... Mam scenica 2 ph 2 z 2004 a problem wygląda następująco. gdy naciska z głównego sterownika tylną prawą to jest różnie otwiera się lewa lub dwie na raz jak otwieram lewą podobnie lub tylko lewa jeśli chodzi o zamykanie to lewa się zamyka a prawa już nie. Kostkę pod fotelem kierowcy potraktowałem kontaktem ale to sprawiło że prawa tył. się otwiera bo przedtem w ogóle nie działała. Proszę o jakieś porady co jeszcze mogę sprawdzić. Pod fotelem sucho więc odpływ z podszybia drożny . Może jest gdzieś jakaś kostka która trzeba sprawdzić? Z góry dzięki za pomoc :) :) Edytowane 1 Marca 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi