prenrzyk Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Witam Szukam meganki i znalazłem coś takiego: http://moto.allegro.pl/item589000908_klima...erfekcyjny.html Koledzy ocenicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Podgrzewane szyby - ściema, tylko tył.6x Airbag - nie ma opcji. i nie 101KM a 107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 GGadałem o tym aucie z prenrzykiem, ale w żaden sposób nie potrafię wytłumaczyć wyglądu włącznika awaryjnych. Ja często dziękuję awaryjnymi na drodze, a mimo to jakoś się tak nie starł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prenrzyk Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 meganecoupe02, Tak chciałem podziękować koledze Bedę musiał podjechać i zobaczyć autko :P Sprowadzony od szkopkow to może wyposażenie też lepsze i dlatego ma 6poduch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 meganecoupe02, mój włącznik awaryjnych też sie starł calkowicie więc wadą to nie jest :P Co prawda widze tylko jedno zdjecie auta i moge stwierdzic tylko, że jest ładnie wypucowane Warto sie zainteresować :P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Leman666, w mgane PH II były już ogrzewane przednie szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Wiem, że były. Ale tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Bardzo ładna Megii (to trzeba przyznać) sprawia wrażenie wypucowanej i wypolerowanej do sprzedaży Jeżeli w rzeczywistości tak wygląda jak na fotkach to ciężko się do czegoś przyczepić :P zresztą podstawa to dokładnie obejrzeć, podjechać z kimś kto się zna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Samochód odpicowany, że aż strach... aż za ładny. ale oprócz awaryjnych startych to ma jeszcze klejoną na czarną izolację rurę od dolotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 GGadałem o tym aucie z prenrzykiem, ale w żaden sposób nie potrafię wytłumaczyć wyglądu włącznika awaryjnych. Ja często dziękuję awaryjnymi na drodze, a mimo to jakoś się tak nie starł A w mojej megi po 60kkm wyglądał podobnie, a też dzięuję awaryjnymi. Tylko naciskałem na czerwone pole - centralnie. To akurat pikuś. [ Dodano: 2009-03-30, 15:12 ] CZemu tylko ten wąż od filtra powietrza jest poklejony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prenrzyk Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Kurcze nie miałem czasu i niestety nie podjechałem zobaczyć Kurcze zaraz święta i tym bardziej brak czasu wiec może po nich.... jak jeszcze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 wizualnie ok. ale wypicowany :shock: za bardzo przycisk Awaryjnych wytarty też często używam ale jakoś się nie wytarł, przy radiu było dłubane bo są ślady, opis radia jest dobry kaseta/cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 no i z tego co widac rurka co doprowadza powietrze poklejona taśma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Myty silnik... :-/ Czyżby ktoś chciał coś ukryć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Teraz często ludzie myją silniki żeby było ładne, niekoniecznie jak jest coś do ukrycia... Ale tak, trzeba się mu przyjrzeć bo za bardzo odpicykowany... Dużo za bardzo... A poza tym, wygląda miodzio:) Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi