SnakeEyes Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 pytanko czy możemy w jakimś sesnie promować się na stronce PJ? chodzi o stworzenie pofilu megane.com.pl i dołączenie do działu klubów. Zaraz ktoś powie,że my to nie klub tylko forum-zdaje sobie z tego sprawę ale to chyba nie jest powód dla którego by nie mogło być nas na PJ,jak widać inne stronki www też tam są. Myślę,że byłaby to fajna promocja Forum Tutaj spis grup/klubów i info o dołączeniu PJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Jestem za :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 dobry pomysł, co reklama to reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ja też jestem jak najbardziej na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Uważam to za dobry pomysł, także w niedługim czasie zaistniejemy na ich stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Uważam to za dobry pomysł. To fajnie,wysyłać do nich nasze logo i tylko zapisywać się pozostanie,hehe.Swoją drogą mało Meganek jest na PJ,więc chłopaki wpisywać się i wstawiać furki :P Krzychu jakbym mógł w jakiś sposób pomóc to wal śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Na dniach powinni nas dodać do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Krzychu, Ja juz nie moge sie doczekac Dobra robota :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 jestem za czekam bardzo fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 bardzo fajny pomysł a dziękuje dziękuje A na poważnie to czekamy aż nas dodadzą.Może po świętach już będzie można zapisy słać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jutro najpóźniej w sobotę będziemy mieli swoją strefę na PJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 powiem tobie Krzychu że już dzisiaj chciałem pisać,że coś się ociągają na tej PJ z naszym forum,bo codziennie lukam w zakładkę kluby a tu lipa i lipa To czekamy a potem atakujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Już jest Pozwoliłem sobie zgłosić się jako pierwszy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jestesmy juz na PJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 no no,rośniemy w siłę na PJ. Już 15 userów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi