czapel Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Mam problem z centralnym zamkiem. Nie otwiera mi się lewa strona drzwi z przodu i z tyłu. Prawa strona działa bez zastrzerzeń. Bardzo proszę o pomoc. Może wie ktoś jak to naprawić. Dziękuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zacięły się - zabrudzone, uszkodzone lub po prostu spadły przewody z siłowników. Zerknij na zasilanie bo może mają wspólny przewodzik i on jest walnięty. Cz. jest na jednym bezp. więc gdyby był walnięty to nic by nie działało. Trzeba się dobrać do tego a w tym celu rozebrać tapicerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 pewnie styki masz brudne i nie kontaktuje - częsta przypadłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapel Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dzięki za pomoc. Mam jeszcze jedno pytanko: Gdzie moge sprawdzić to zasilanie do siłowników i jka to zrobić? Może ktoś już przy tym majstrował. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnym7 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) co jest przyczyna blokady drzwi z zewnątrz od kierowcy i pasażera ---centralny zamyka i otwiera bo działa z pilota i przycisku wewnątrz .....zaznaczam ze ostatnio uszkodziły mi się wkłady zamka na kluczyk w drzwiach ...co zrobić żeby ten centralny działał ?????????????????? Wszystkie posty, które napisałeś dotychczas poleciały do kosza. Polecam przeczytać regulamin i zastosować się do niego. Jednocześnie przydzielam pasek o wartości 2 pkt. Edytowane 23 Listopada 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 centralny zamyka i otwiera .co zrobić żeby ten centralny działał To w końcu działa czy nie działa? Sam sobie zaprzeczasz.Napisz o co chodzi? Drzwi nie otwierają się "z klamki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi