kamiloosek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Mam proźbe moglibyście popatrzeć na ta ofertę i powiedzieć co o tym sądzicie?? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8250793 Co to jest za wersja silnika?? Awaryjność,dostęp do części...? Z góry dziękuje wszystkim za odpowiedz i pozdrawiam cale forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 W sumie zdjęcia dość dokładne, nie wygląda źle. Brak wycieraczki z tyłu. Jeżeli chodzi o awaryjność to jest takie powiedzonko "Francowate są jak kobiety, dbaj a będziesz zadbany". Jak się przyłożysz do stanu technicznego to nie będziesz narzekał. Dostępność części jest dobra a ich ceny nie odstraszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarqk20 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 silnik Silnik 1,6 16v był montowany w phII a to jest ph I tak samo kierownica jest z ph II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloosek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 czyli co?? cos nie tak czy jakaś przejściówka przed liftingiem to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 silnik Silnik 1,6 16v był montowany w phII a to jest ph Itak samo kierownica jest z ph II ten scenik ma silnik 1.6 16v Pod koniec 1999 roku, kiedy było już megane I ph2 do sceników w budzie ph1 zaczęto wkładać silniki 16v od ph2 (razem z silnikiem była nowa kiera i nowe zegary). Lifting scenika był dopiero w 2000 roku. Przedstawiony scenik powinien mieć inne zegary, natomiast silnik i kiera są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 wygląda mi to na taką samą wersję jak u mnie czyli century. W 1999roku już spotkasz scenica przejściowego z silnikiem 16V ale tak jak pisze bronius, powinien mieć on nowe zegary. Nie widzę dokładnie kierownicy i gałki zmiany biegów ale obszycie kierownicy wygląda badzo amatorsko a nie fabrycznie. Chyba bardzo zjechana pod tym pokrowcem jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarqk20 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no dlatego mówie ze to jest ph I a elementy niektóre ma z ph II ( zegary ma z ph I tak samo jak całą deske) a co do kiery to ma pokrowiec na zwykłe sznurki a co pod nia to by trza było luknac pisze ze bezwypadkowy, ale jak dla mnie to maska zdecydowanie lezy nie równo czyli miał dzwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 przednie opony źle założone :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloosek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 hmm martwią mnie te zegary tak jak mówicie ze powiny byc nowe... nie wiem czy jest sens jechać oglądać to auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarqk20 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 hmm ja chyba przechodze na torie spiskowa odnoscie tego autka ze to jest Ph I tylko jest wymieniony silnik i kiera bo wszyskie inne elementy sa z ph I nawet ako w tych silnikach były montowane pod maska takie jest moje zdanie aha lifting sceników tez był 1999r a nie 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 a to nie jest przypadkiem wersja Kaleido z kolorowym wnętrzem i 16-zaworówką? Lifting Sceniców był w 99 roku. Żeby rozwiać wątpliwości wystarczy wziąć VIN i jechać/dzwonić do ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuda__2 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 kaleido ma nowe zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi