sewerix Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ja mam CDE-102Ri, a interfejs jakiś chiński założyli mi w Bartexie, pewnie pasuje do każdego radia z wyjściem do sterowania w formie Mini-Jacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gomez.pl Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 a co z glosnikami ?? jakas konkretna propozycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewerix Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 4 głośniki do 50zł za szt. Myślę że za tą kasę to tylko jakieś pionki, a jak ktoś znajdzie coś lepszego niech da znać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gomez.pl Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 zdecydowałem się na BOSS Audio BL5250 komplet dostalem za 85zł jak sie sprawdza to zamowie takie same na przód. radio rowniez wybralem, padło na: PIONEER DEH-2120UB jeszcze tylko interfejs i bedzie wszystko Proszę doczytać w regulaminie o zasadach pisowni postów. edit2: zapomniałem zapytać czy posiadajac to radyjko i modul do sterowania z kierownicy potrzebuje jeszcze czegos aby działał mi wyswietlacz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi