kudlaty Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam Postów na temat gdzie się znajduje filtr i jak go wymienić jest w brud ale nie znalazłem odpowiedzi na mój dylemat.Potrzebuję zakupić filtr przeciwpyłkowy do swojego Scenika i na wszystkich stronkach z filtrami sa dwa rodzaje do mojego silnika :-/ np.strona filtrona podaje filtr K1097 or K1151 i jak dojść który kupić a problem jeszcze większy bo na dzisiejszym czyszczeniu klimy mechanik wyrzucił stary.Pytanie raczej do posiadaczy 2.0L JA1B F4R 740 może ktoś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A nie możesz podjechać do sklepu poprosić o oba i po prostu sprawdzić który wejdzie? Jeden ma grubość 19 mm drugi 30 mm. Pomijam pozostałe wymiary, które też są różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 no właśnie problem w tym że są opakowane w folii i niebardzo chcą dać przymierzyć :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 kudlaty, Podjedź na Czarnieckiego 11 a - Sklep Auto-Wojciech Ja tam nigdy nie miałem problemów z doborem części/wymianą. Nawet ramki na tablice za free możesz sobie zgarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 No i co z tego, że w folii? Folii nie trzeba zrywać. Grubość jest grubością. Jeżeli masz gr. na 19mm to ten gr30mm na bank nie wejdzie. Odwrotnie 19mm do 30 mm włożysz nawet z folią i będzie spory luz. Filtr p.p. wchodzi ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Nie jestem pewien na 100% ale to będzie chyba 30mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Sprawa rozwiązana dzięki Prezes za namiar na sklep pojechałem i kupiłem Purflux AHC169 węglowy za 40zł +ramki na tablice gratis :P Pasują także Orginał Renault 7711228919,Tecnocar EC365,Filtron K1097 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 kudlaty, Proszę bardzo i na zdrowie ten filterek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi