yesterday Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam, mam kilka problemów z moją meganką: 1.Olej silnikowy w kilka dni sie wyczerpał, wczesniej było między min a max a teraz nic niema 2.Płyn do wspomagania też szybko schodzi 3.Akumulator sam się rozładowuje, wyjde z auta i za kilka godzin padnięty 4.Kontrolki migają przy wyższych obrotach 5.Auto mimo że benzyna, oddaje głosy jakby diesel (nie takie same ale podobne) 6.Po wyjściu z auta, zamykam centralnym i za 15-20 sekund wydaje dzwięki takie pikanie chwilowe, to normlne? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 tutaj nic nie ma normalnego AD1 wyciek ale prędzej spala ten olej lub jest w zbiorniczku płynu chłodzącego AD2/ nieszczelność maglownicy AD3/ zwarcie co daje lewy pobór Ad4 było na forum o palącej się kontrolce usterki elektronicznej ad5 jak to bez oleju dodatkowo fraza zawory ad6 nie normalne Wiele problemów zostało już poruszone na forum ale widzę że masz dość pokaźną kolekcję do naprawy. Może sprzedaj jako uszkodzone, wyjdzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesterday Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 6. nie normalne? może to dzwięk informujący że prąd mi ucieka, hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Ad6 na początek sprawdź krańcówki we wszystkich drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi