pawelp2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Reaumując, gdy auto jest warte zakupu nie zaszkodzi mieć taka gwarancję, zawsze można coś ugrać. Ale głęboko pojechałem, poniosło mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 pawelp2008, tak dla teściowej to całkiem fajne: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8248616 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Swoją drogą jakiś czas temu funkcjonowała u nas o ile dobrze pamiętam firma czeska AAAuto (ktos pamięta?) też dawali gwarancję 3 miesięczną. Niestety a może stety wycofała się z naszego rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Swoją drogą czy komisant udziela jakichkolwiek gwarancji na odsprzedawane auta czy nie to i tak obowiązuje go umowa cywilno prawna z nabywcą , a co za tym idzie po wykryciu jakiejkolwiek usterki w pojeżdzie o której nabywca nie był poinformowany ma on 2-lata na reklamację, odstąpienie od umowy lub domagania się zwrotu za naprawę lub inną formę zadośćuczynienia. Rosnąca konkurencja wymusza na niektórych przedsiębiorcach stosowanie dodatkowych zachęt w postaci wyżej wymienionych w postach gwarancji i na pewno jest to tendencja bardzo dobra :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Byłem w komisie, o którym pisałem. Okazało się, że gwarancja jest pisemna ale gdy się chce auto sprwdzić w jakims warsztacie czy ASO własciciel( a może był to pracownik) robi się bardzo nieprzyjemny i twierdzi, że nie będzie marnował czasu. Daje gwarancję i nie ma żadnego sprawdzania :shock: . Czyli miało byc dobrze a wyszło jak zwykle ;-) . Oglądałem to autko; http://otomoto.pl/renault-twingo-gwarancja...y-C8011241.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 pawelp2008, link nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 pawelp2008 link nie działa, nie znaleziono strony. Nie żeby ten tego, ale... a nie mówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi