szymoonk88 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Silnik 1,9 120 KM jak autko sprawuje się ciągnąc kemping bądź tez przyczepkę z drewnem? motór daje rade? jakie spalanie? jak z jazda, buja coś buda? proszę o opinie? i Czy nie ma większego problemu z zamontowaniem haka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 szymoonk88, Zaznaczam, że sceniol I Ph I ale przytrafiło mi się go nieświadomie przeładować. Na jednoosiówce miałem załadowane 870kg złomu (netto) Były to dźwigary z szyn kolejowych, ze stropu starego budynku gospodarczego po rozbiórce. O masie dowiedziałem się dopiero na wadze na złomowisku. Ilościowo nie było tego wiele. Jedynie resory w przyczepce jakoś dziwnie się wyprostowały, a paka osiadła na odbojach. Sceniol z silnikiem 1,9 dT 90KM nawet nie pokazał że ma ciężko. A musiał pokonać kilka wzniesień 8- 10%. Prowadził się dobrze, był stabilny a wzniesienia pokonał na 3 biegu. Jedynie po tym transporcie dowiedziałem się, które łożysko w tylnym kole mam do wymiany. Wcześniej coś huczało ale nie było dokładnie wiadomo gdzie. Uważam, że Twój powinien sobie równie gładko poradzić z taka pracą o jakiej piszesz. Diesel to przecież koń pociągowy, którego karmimy tylko wtedy gdy pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi