karol_poznan Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 W moim pierwszym poście witam wszystkich i pozdrawiam, oraz dziękuję DrNO za zaproszenie. Z uwagi na fakt, iż upolowałem sobie Scenica i potrzebuję go ubezpieczyć, muszę podać w "ubezpieczalni" wersję auta. Czy jest ktoś w stanie ocenić po zdjęciach co to za wersja ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8273511 Z góry dzięki wielkie k_p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Na mój gust jest to co najmniej Expression ale nie będę się upierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jeżeli jest to sprowadzony - to z dużą pewnością mogę Cię zapewnić, iż takiego na liście może ie być. Sam tego znów doświadczyłem (ubezpieczenie w Generali). Więc "tworzyliśmy" profil pojazdu z agentem. Wyszliśmy od mocy silnika (nota bene w ich systemie jest tylko 2.0 86KW - a mój ma 99KW) i potem klikaliśmy na listę wyposażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Miałem tak samo jak Optima tylko w InterRisk, mojego modelu też nie mieli 1.9 dCi 92kM - 126KM - wyszliśmy od pojemności a później wyposażenie. :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzemko Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 92kM - 126KM Co to jest kM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 chyba chodzi o Konia Mechanicznego :-P nieprawdaż bo 126 KW w Sceniku to za dużo :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzemko Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 126KM w dieslu wystepowalo? A nie 120 i 130 po lifcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol_poznan Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dobra, Panowie, konie - koniami (a może nawet końmi), a ja swoje auto dziś odebrałem, zarejestrowałem, ubezpieczyłem i odbyłem dłuzszą jazdę Powiem tylko tyle wyyyyyyyyy.....paaaaaaa..siorrrrrrr !!!!!! Ciesze się, ze to auto wybrałem (przynajmniej narazie Co do wersji, to faktycznie, trzeba było "rzobić". dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Czyli pogratulować i życzyć bezawaryjnej. Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi