marcinpoz Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 W Megi znalazłem za radiem pół stanika - może wygłuszał coś ,urwany kolczyk miedzy tylnimi siedzeniami, wezwanie na komendę policji w ostrowie wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawciol Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 niemieki tic taki w schowku, jakies karteczki samoprzylepne i w kole zapasowym dlugopis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ja znalazłem rysik do palmtopa i dziwną kartę parkingową uprawniającą do parkowania pod Pałacem Kultury w naszej kochanej stolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Pod deską a dokładnie pod samymi zegarami zapalniczkę :roll: działała :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 w sumie w kazdym aucie coś się znalazło ale zapamietałem,że w Escorcie miałem 2-3 kasztany a w Megi resztki potłuczonej szyby i stara apteczkę oraz nóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak dla mnie, na razie, wezwanie na policję i gacie pod zapasowym są "debest" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 W golfie 2 - w apteczce (auto po księdzu) gumki Ze 2 pilniczki do paznokci i jakąś gumową czachę W meganie - papierki po słodyczach pod siedzeniami, jakieś landrynki pod kanapą z tyłu, poobcinane paznokcie (sic !) na dywanikach. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 W sceniolu znalazłem w tunelu srodkowym zapalniczke i ze 2,5 euro w drobnych monetach. Pod konsolą środkową, sprawny i podłączony równolegle jako dodatkowy moduł centralnego zamka ze sterowaniem radiowym, pilota do tego ani jednego. Wyleciało z hukiem jako rzecz umożliwiającą wejście do auta bez mojej wiedzy i pozwolenia. :roll: :evil: AAA i w bagażniku komplet zimówek na aluskach ale tego nie trzeba było szukać, były widoczne od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namati Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 W mojej Megi również były piękne zimówki Prócz tego to kilka długopisów, pokrowiec chyba na okulary, pełno wizytówek oraz kuponów od ASO walających się pod siedzeniami, skrzynka na płyny i narzędzia w bagażniku, kawałek paska do spodni, prawdopodobnie damskiego :shock:, rękawiczkę skórzaną męską (jedną) :roll: oraz dziwną plastikową część której przeznaczenia nie znam do dzisiaj, ale twardo wożę ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 W Megi: - 2 zł upchnietę między tunelem środkowym a deską rozdzielczą wypadło na nierównościach :-P , - kalendarz kieszonkowy z 2004r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 hhhm w innych to już nie pamiętam bo pełno monet i papierków a w Scenicu - 4 zabawki, komplet kart do gry dzieci po włosku, 2 smoczki, butelkę dla maluszka, chusteczki, pełno drobnych lirów (nawet ostatnio jeden wyleciał ),pilot do TV, a papierków po słodyczach to już nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 a ja mam przefajowa naklejke po poprzednim właścicielu na prawej osłonce przeciwsłonecznej-jest to instrukcja użytkowania spirali (wkładki) domacicznej ;) może moje auto słuzyło wcześniej do różnorakiej "jazdy" ? ;) :-o a tak to standard-długopisy, monety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdk214 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 pudełko po żelu w schowku między tylnymi siedzeniami i grzebień;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 ponieważ auto sprowadziłem znalazłem 3 płyty Raimstaina czy jakoś tak to sie pisze Oryginalne w drzwiach w schowku pod podłogą u pasażera biustonosz ;) nie wiem co on tam robił haha ;) w podłokietniku perfum i w tylnym podłokietniku długopisy ;) a chyba zabrał ze sobą lewarek bo musiałem dokupić :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Z jednego schowka na butelkę (z tyłu scenica) wydobyłem francuską mysz - niestety nie przeżyła. Ponadto kilka euro - rozeszły się na wakacjach, kilka długopisów, chusteczki higieniczne, bilety parkingowe (były wszędzie!) i dużą ilość brudu - ot taki scenic z krainy śmierdzącego sera. W poprzednim samochodzie R620 pod dywanikiem kierowcy odkryłem ślad wypalony żelazkiem :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi