kamoreks Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Witam, mam Scenica 2000 r., gdy jest zimny pracuje dobrze. Naprzykład, jak rano się pójdzie i odpali. Gdy się rozgrzeje, pracuje tragicznie jak jakiś diesel, albo i gorzej. Rozgrzanie mam na myśli przejechanie 700-1000 m. Silnik 2.0 16V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamoreks Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 A miał już tak ktoś, i co to jest KFZR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamoreks Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 No, ale u mnie jak się rozgrzeje jest, źle. Czy to na pewno to i dlaczego akurat to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robdol Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Tak to na pewno to. Cena samego koła bez robocizny do F4R to ok. 450pln Nie wiem jak robocizna bo to zależy jakie czynności jeszcze trzeba zrobić przy tej okazji. Jeśli będziesz to robił to daj znać jaką kwotą się to zamknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi