hard-drive Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 panowie jaką moc ma fabryczne radio na cd ?? nie wiem czy uciagnie w/w głosniczki. a moze zrezygnowac z tylnich głosników i wsadzic tube ze wzmacniaczem? radio nie ma wyjsc rca i za bardzo nie wiem jak podłączyc dopałe do tego. czytalem ze mozna samemu zrobic wyjscia aleł ja sie na tym nie znam moze ktos w łodzkim zna zakład ktory by taka usluge wykonal? Proszę zapoznać się w regulaminie forum z zasadami pisania postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 hard-drive, daj sobie spokój z głośnikami i dziurawieniem półki. Wzmacniacz możesz podłączyć po kablach głosnikowych. Są takie, które mają takie wejście. Efekt o niebo lepszy. Radyjko ma o ile dobrze pamietam 15W. Jak będziesz chciał jakiegoś speca w Łodzi to daj znać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hard-drive Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 tak myslałem. to jak mam ten wzmacniacz podłaczyc ?? normanie dwie cincze podłaczyc do lewego i prawego kabla głosnikowego ?? a moze tylne głosniki zostawic i sie w lutowac cinczami bez ich odłączania. Proszę zapoznać się w regulaminie forum z zasadami pisania postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Wzmacniacz o ile jest przystosowany do podłaczenia po wyjściach głosnikowych ma na panelu dodatkowe złącze( kwadratowe przypominające kostkę elektryczną)obok wejść RCA czyli popularnie nazywanych chinch.. Tam możesz podłaczyć kable które masz do tylnych głośników. Są takie wzmacniacze na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi