dudu Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Każdy jeździ jak chce jeden w czasie jazdy gada przez komórkę, inny pali papierosa a inny je hamburgera z mc donalda. Ja widziałem babkę co się w korku malowała. I auto nie stało w miejscu tylko turlało się do przodu i to całkiem szybko a pani zapatrzona w lusterko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 albo przed jazdą zawiesić jedzenie na sznurku, dyndające tuż przed twarzą, tak, by można było jeść bez odrywania rąk od kierownicy! Sprzeczne z przepisami :D zasłania widoczność :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Nie wiem o czym mówicie panowie. 3 ręce na kierownicy to rozsądne minimum. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 3 ręce na kierownicy to rozsądne minimum. :D Mój organ jest za krótki i nie jest chwytny :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 A co powiecie na to? Najlepiej jak kierownicę trzyma tylko kierowca, chociaż często widzę jak pasażer pomaga :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Ja tam nie wiem, ale jak już się je tego cheeseburgera z macdonalda, popijając colą to ciężko prowadzi się samochód skręcając kolanem:P Ten filmik z postu wyżej jest świetny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ja powiem tak - raz chciałem się napić podczas jazdy i od tego czasu nie ma jedzenia ani picia u mnie w aucie - parkingów i stacji CPN dostatek. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 to zależy kto prowadzi [ Komentarz dodany przez: DrNO: 2009-05-19, 17:07 ] No mam dylemat co z tym zrobić :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ups.. pani się chyba drążki pomyliły :D "No i czemu ta 5-ka nie chce wejść?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Z wystarzalem opony to az tak latwo nie jest. Statystycznie zdarza sie to niezmiernie rzadko przy duzej predkosci. Nie jezdze z zacisnietymi rekami na maksa na kierownicy bo 9 godzinnej jezdzie (z przerwami) po autostradzie chyba bym dostal skurczow. Ale dwie rece zawsze trzymam na kierownicy przy predkosciach wiekszych niz 40-60 km/h czyli generalnie poza terem zabudowanym. Proszę doczytać w regulaminie forum o zasadach pisowni postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi