Prezes Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 SpecPC, Oby :D Jaki był wynik :D Ile do ilu :D Czy tylko podali kto wygrał :) Muszę to pooglądać live :D Jak się spotkamy to odbiorę kluczyki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 kolejny głosik na śliczną Megi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferus Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Mój głos też dostałeś :D Jeszcze raz bo jeszcze raz oglądałem program :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TouRinG Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 poszło:) Pozdro dla SpecPC i wygranej życze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namati Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 I kolejny do kolekcji :D Megi górą!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gs500f Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 i nastepny do kolekcji :D na Megi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 no żeby nie było to i ja oddałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpecPC Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Wielkie dzięki za przygotowanie nagrania i proszę o kolejne głosy! Przypominam Renault Megane Coupe wyślij SMS pod numer 7227 o treści AUDIO 2 GŁOSUJ Głosujemy do niedzieli godzina 11:30! Program na YT: http://www.youtube.com/watch?v=P8OpJBaRmx8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 SpecPC, znasz jakieś wstępne wyniki, czy dowiesz się razem z całą PL po emisji nowego odcinka? ciekawe też, czy na forum 206 też robią "ściepę narodową" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Kolego, teraz tak zobaczyłem Twój film... Za te The Prodigy to powinienem Ci chyba kilka głosów oddać :D dobrej muzyki słuchasz! :D :D tak nawiasem mówiąc to przy omenie się rozbiłem autem swego czasu :D ale miałem przed premierą nową płytę od nich!;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 ja nie mam jak w pracy posluchac, ale w domu na peweno to zrobie :D Wczesniej szukalem filmiku ale nie moglem znalesc, poprostu nie bylo go jeszcze. glosik oczywiscie tez polecial na megane :D powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpecPC Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Hehe nie mam pojęcia o ściepie narodowej na forum 206. O wynikach nic nie wiem, dowiem się w niedzielę razem z Wami wszystkimi. Mam nadzieję, że będzie finał! GŁOSUJCIE GŁOSUJCIE DO NIEDZIELI!!! NIE DAMY WYGRAĆ PEUGOTOWI!!:D AUDIO 2 na 7227 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 jak z wynikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpecPC Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Dzięki wszystkim!!! 17-24 maja Peugeot 206 - 45,97 % Renault Megane - 54,03 % Jesteśmy do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 46% na niedokończony system? Noooo bełkoty wykazały się daleko posunięta lojalnością i dyscypliną :evil: :D Tak czy inaczej, wazne że wyszło na "nasze" - gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi